uFeel.me
ИСКАМ
Автор: Monika Popova,  8 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 663

Виждаш ли тревата как танцува,

вятърът, когато тя усеща?

Виждаш ли реката как лудува?

Както аз при първата ни среща.

 

Искам да почувствам пак страстта ти.

Да ме прегръщаш. Да не ме изпускаш.

Искам да долавям любовта ти

всеки миг, във всяка твоя дума.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me