uFeel.me
ИСКАМ
Автор: blaskov,  9 септември 2012 г. в 20:29 ч.
прочити: 401
Искам да усетя твойте длани,
нежност срещу нежност да ти дам.
Ручей искам тих, не океани,
глътка въздух, шепа вяра, плам.


Искам да почувствам твойте устни
като хляб, като вода в пустиня.
Твоите сълзи да пия вкусни,
земна да си, жива, не богиня.


Искам твойто тяло да се влее
в мен, като река в морето...
Пък тогава, нека побелея,
пък тогава, нека спре сърцето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me