uFeel.me
ИСКАМ ТИ ДА ОСТАНЕШ
Автор: Nevi,  30 юли 2012 г. в 09:53 ч.
прочити: 368
Дори когато сълзи напират в очите ми...

Дори когато душата копнее за тебе...


Дори когато сърцето на въглен ми стане...


от толкова много обич по тебе...


Ах, тази думичка „Обичам те\",


колко е трудно да я прошепна!!!

Защо? Ще попиташ!


Защо ли!?!


Всеки си тръгна от мен, когато я казах.


А този път ИСКАМ ТИ ДА ОСТАНЕШ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me