uFeel.me
ИСКАМ ТЕ СЕГА
Автор: lipstick,  15 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 746

Знам, съдбата късно ни събра,

сближи душите ни и обрече ни -

да не мога да докосвам твоята ръка,

зарад таз с която разменил си пръстени!

 

А теб те живота прокълна -

леглото ти да бъде лед, а не плам,

макар че там са две сърца,

моето (разбираш) щом го няма - ти си сам!

 

О, спри! Не искам да ми обещаваш,

че мой ще бъдеш в следващия си живот!

С ръка на сърцето, клетва да ми даваш,

недеи!!! Искам те СЕГА... разбери любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me