uFeel.me
ИНТИМНА КЛЕТВА
Автор: DINO,  4 август 2009 г. в 22:39 ч.
прочити: 229

ИНТИМНА КЛЕТВА

 

Седя пред празният екран

Седя и чакам те момиче

Защо се чувствам неразбран

Защото може би обичам

 

Дали ще си отново с мен

Дали писмо ще ми напишеш

Щастлив ли ще е този ден

Дали все пак ще ме обикнеш

 

За тебе нищичко не зная

Но там пред синята лагуна

Дали ще мога аз накрая

Да те прегърна и да те целуна

 

Ще минат дни дори години

И пак готов съм да съм роб

И любовта не ще отмине

И верен ще съм ти до гроб

04.08.2009/ 22/35

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me