uFeel.me
ИМАМ НУЖДА ДА.....
Автор: ivoni,  18 ноември 2010 г. в 19:40 ч.
прочити: 277
Имам нужда да те няма.
Имам нужда да те мразя.
Имам нужда да забравя.
Имам нужда да не зная.

Имам нужда ти да си далече,
имам нужда просто да те няма вече.
Имам нужда да започна отначало,
имам нужда да съживя сърцето почерняло.

Имам нужда да премахна болката,
имам нужда да си върна искрата.
Имам нужда да изтрия сълзата,
имам нужда да ти забравя вината.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me