uFeel.me
ИМА ОБИЧ НА ЗЕМЯТА
Автор: mitivan,  23 юни 2012 г. в 17:48 ч.
прочити: 414
Има обич на земята,
Бог на всеки обич дава.
Води ме към светлината,
към Божествената слава!

Мислех си - съдба горчива
участ ми е отредила,
но душата ми прелива
от любов, що дава сила!

Всеки ден ми носи радост -
среща ме с души човешки,
и се чувствам в първа младост,
без вина и без грешки.

Тук, на малката ми гара,
аз дойдех да се преродя,
да възвърна своята вяра,
свободата сам да ходя.

Любовта открих в душата,
дето Бог я обитава.
Води ме към светлината,
към Божествената слава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me