uFeel.me
ИДВА СТУДЕНАТА ЗИМА
Автор: blaskov,  8 юни 2012 г. в 22:14 ч.
прочити: 222
Нежно умислена, приказна, искрена
се появяваш пред мене.
Гледам те, вярвам ти, даже измислена,
ти си за мене родена.


Чудна е тази любов непорочна,
странна е тази надежда незрима.
Тъжната есен отдавна започна,
иде студената зима.


И се обличаме, дрехи дебели
слагаме, да оживеем.
Питам се, чудя се как онемели
един без друг ще живеем.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me