uFeel.me
И всичко е в твоите очи...
Автор: datska,  20 февруари 2009 г. в 11:17 ч.
прочити: 548

Всичко виждам в очите ти
копнеж, цветя, живот.
Сляпо преследвала мечтите си
стигнах до твоята любов.

Нежно разпалваш пожара
и превръщаш ме в желание
Ти си всичко което мечтая,
... аз съм твоето очарование.

И всичко е в твоите очи
копнеж, мечти, живот
Съдбата теб ми подари,
а аз ти подарявам моята любов!







    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me