uFeel.me
И все пак стават чудеса
Автор: mozilla,  8 февруари 2009 г. в 13:55 ч.
прочити: 535

Дори да падам, да се влача,
дори без глас, тихо ще крещя,
с раздрани колене напред ще крача,
и все към теб, към тебе ще вървя.

Сърцето любовта познало,
и в сетний час за тебе ще гори,
дори от сатаната обладано,
на теб, на любовта не ще да измени.

В очите ти аз искам да погледна,
какво ли ще открия аз не знам,
в сърцето мое си любов последна,
завинаги ще си останеш там.

Търся те във сенките на здрача,
послание ти пращам със любов,
не вярвах в чудесата, но се случи,
отговори ти на моя зов.

Това, което тайно си мечтаех,
дори на глас не смеех да го изрека,
доби реалност в твойто обещание,
отново да ме хванеш за ръка.

Не изричаш думи напразно,
всяка твоя дума е закон,
живея с твоето обещание прекрасно -
отново ще те видя някой ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me