uFeel.me
И вие ли като мен
Автор: nerina,  17 октомври 2012 г. в 19:57 ч.
прочити: 254

И вие ли като мен кървите,
познавам я тази болка аз,
и не е от виното грешите,
не случайно срещаме се с вас.

И няма за среща да ви чакам,
сърцето бие лудо в този час,
ала нищичко няма да питам
та аз съм точно като Вас.

Мълчаливо ще си мечтая
там горе при звездите,
не идвайте за да не узная,
колко близки са ни душите.

В лилавата мъгла ще си живея,
нищо, че копнея за вас
по рокля само ще лудея,
с луната ще танцувам валс.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me