uFeel.me
И весела ще бъде моята душа
Автор: annavlad,  28 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 572

Изстина в сърцето жаравата,

остана само пепелта.

И някой ден ще духне вятър

ще я отвее по света.

---

Едва тогава аз ще спра да го обичам,

едва тогава, като волна птица

ще полетя отново в небесата

и весела ще бъде моята душа.

---

Анна Дюлгерова

1996 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me