uFeel.me
...И толкова си хубава!...
Автор: Chobanov56,  3 август 2012 г. в 14:41 ч.
прочити: 949

Сънувам те – и толкова си хубава в съня ми,


сънувам те – и толкова сънят ми е чудесен,


сънувам те – и ти си музика, и ти си песен,


сънувам те – и този сън, пожар е във дъха ми...


 


Пожар е за кръвта, поела в път към ранна есен,


пожар – във който през съня си, все към тебе тичам,


пожар – във късните ми мигове, наместо песен,


пожар – във който мога всъщност, днес да те обичам...


 


Сънувам те – и толкова си хубава в съня ми,


сънувам ти – и тъй е хубаво да те обичам,


сънувам те – и сред пожара есенен  в деня ми,


разбирам – как пожарите са грях, а аз обичам...


 


Сънувам те – и във пожари на кръвта те сричам,


пожар си за дъха – недосънувана си песен...


Пожар - бъди в деня, а като в сън, ще те обичам...


Сънувам те – и толкова си хубава, пред есен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me