uFeel.me
И ти ще си отидеш нецелуната
Автор: mt46,  15 октомври 2011 г. в 22:34 ч.
прочити: 353
Живей във своя замък от мечти!
И радвай се на слънчевия блясък!...
А аз... ще си отида, може би...
Сърцето ми от сълзи ще ръждяса...

И като нежен спомен от сълза
ще се стопя и ще пресъхна в тебе...
А ти ще чакаш лунната душа
все тъй любовно нощем да ти шепне...

И в друг ще търсиш моите очи...
А аз ще гледам със усмивка лунна
как те целува той... А може би -
и ти ще си отидеш... нецелуната...

Марин Тачков
11 октомври 2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me