uFeel.me
И ти недей...
Автор: Slava56,  6 януари 2009 г. в 19:48 ч.
прочити: 486

...И ти недей
във мен да търсиш
другата!
Предишна...
или бъдеща...
Сега съм тук!
Какво от туй,
че вчера
съм заспивала
и съм се будила
в прегръдките на друг?
Какво от туй?
Сега съм само твоя.
В очите ти потъвам - океан!
Вземи ме днес!
Не чакай, обич моя!
Не се превръщай пак
в несбъднат блян!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me