uFeel.me
И ти като есента...
Автор: toni_bliznaci,  18 септември 2011 г. в 13:21 ч.
прочити: 380
И ти като есента,
сменяща своята пъстра премяна,
за миг сменяш настроенията си
ту смееш се, ту тъжен си.

И ти като есента
пъстър, многоцветен
и забавен си,
с чар омайваш сетивата ми.

И ти като есента
носиш промяна,
носиш радостта и любовта,
надежда и нестихваща емоция.

И ти като есента
тихомълком, но очаквано
нахлуваш в мен.
Ти си любовта,
на чиято магия съм в плен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me