uFeel.me
И те създавам в приказни съзвучия...
Автор: M.,  6 юли 2011 г. в 22:21 ч.
прочити: 274
Миг след миг,
жадувам за теб –
за думите които всеки ден,
на мен посвещаваш –
за нежните рими от стиховете ти.
Изпивам с очи -
миговете запечатани на стари,
престари фотографии...
Усмивките все неми – искам ги!
Ръцете ми отново се опитват да те имат,
да играят по тялото ти - да изписват
мънички слънца, които да озаряват мислите ми вечер.
Смехът ми пее, и душата също.
Смехът ми пее...

... само за теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me