uFeel.me
И сънищата на любов ухаят!
Автор: soni.andonov,  14 февруари 2011 г. в 19:44 ч.
прочити: 1608

Не казвай нищо! Просто помълчи!
В такава нощ без думи те разбирам!
Ще те помоля - притвори очи,
и остави от любовта ти да отпивам!

Ще бъда нежен, като допир на коприна,
погалена от тих и топъл бриз.
Ще бъда четирилистната ти детелина,
и ще изпълня всеки твой каприз...

А после, леко ще докосна тишината,
и потопени в сласт по пълнолуние,
обляни на звездите в светлината,
в ухото ти ще шепна нежнодумие.

И чак когато сгушена заспиваш
в ръцете ми, които те желаят,
спокойна и уверена ще знаеш,
че сънищата на любов ухаят!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me