uFeel.me
И последната мечта се дави на суша!
Автор: Jullie,  3 ноември 2010 г. в 12:50 ч.
прочити: 520
Не ми обещавай всичко и завинаги!
Не искам да знам какво е всичката обич.
После Тук и Сега ще свърши за миг и...
няма да е достатъчно, мили мой!
Няма да е достатъчно пълно.

И не казвай, че ще изпиеш сълзите ми!
Не, не искам да спре да вали от любов!
После ще съм студена пустиня за теб и...
няма да е достатъчно, мили мой!
Няма да е достатъчно щастие.

Не казвай, че ще ме чакаш на брега!
Не искам да съм вечно на котва!
И последната мечта се дави на суша и...
няма да е достатъчно, мили мой!
Няма да е достатъчно да си до мен.

И не казвай онези две думички,
които дават покой на сърцето ми,
че ще спре лудо да бие за теб и...
няма да е достатъчно, мили мой!
Няма да е достатъчно да кажеш:  Обичам те!

Не обещавай за двама ни брод!
Аз искам стихия, когато завихри...
вселените мои в теб отразени,
да видят заря... как се пръска в очите ти!
И това е достатъчно! Любов моя! 

Заря от любов ми е достатъчна. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me