uFeel.me
И пак...
Автор: sanq,  10 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 560
И пак те сънувам
Защо ли?
И пак те прегръщам в съня
И пак те жадувам
Какво ли?
Ще стане не зная сама
И времето пак ще покаже
Дали сме със тебе едни
И спри със лъжите безкрайни
Боли ме от тях разбери

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me