uFeel.me
И пак в цъфналата ръж
Автор: raia vid,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 438
Спомня ли си някой,
някога, поне веднъж,
че целунал някого
някъде в цъфналата ръж.

Или е забравил
този някой някога,
че го чакат за целувка
някъде, поне веднъж -
па макар и не
в цъфналата ръж.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me