uFeel.me
И отново паднах
Автор: bat^goiko,  26 март 2011 г. в 18:55 ч.
прочити: 215
И отново паднах...
и пак тъжа, за пореден път страдам,
и проклинам, тежки думи аз изричам,
и плача, но на кой му пука за това,
и отново пропаднах,
и заблуден и нещастен, ранен и недооценен... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me