uFeel.me
И от разстояние те обичам
Автор: az20sam,  16 юли 2011 г. в 20:33 ч.
прочити: 201

До тебе искам да застана,

с теб да слеем устните си във едно

и раздяла повече да няма,

да се събуждаме в едно легло.

 

Всичко в мене те жадува,

искам те всеки миг и час.

За тебе аз тъгувам,

липсва ми божествения ти глас.

 

Насън устните ти целувам,

събуждам се, а още е мрак.

Гласа ти в далечината дочувам,

сънъвала съм те отново,пак.


ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me