uFeel.me
И още
Автор: Laska,  17 януари 2012 г. в 09:17 ч.
прочити: 369

 

С теб
пролетта е още по-розово-мека,

лятото – по-цветно,

птиците – по-сладкопойни,

есента е още по-щедра,

зимата не е скучна,

студена и сива,

а привлекателно-бяла

и щипещо-закачлива.

С теб
светът е пълен,
красив!

Само
не мога да се наситя
на нектара от твоите устни.
Не ми стига!
Искам още
и още,
и още…



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me