uFeel.me
И нека всичко пепел е...
Автор: Hlapi,  26 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 433
Защо си отиде? Защо ме остави?
Защо нашите спомени тъй подло предаде?
Нима всичко, свързано с мен, ти тъй лесно
забрави ?
Не си ме обичал, така ли?
Лъгал си ме. Защо ли?
Какво бях за тебе – само играчка?
И правил си ме на глупачка?
Защо ма накара в теб да се влюбя?
Не исках да страдам, а ето сама съм.
Обичах силно и не исках да те загубя.
Сгреших! И нека всичко пепел е...
***
Едва ли някога ще ме разбереш...

24.08.2002г.
Маги

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me