uFeel.me
И напразно чаках любовта му
Автор: karincheto,  19 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 540
Горещи сълзи от очите ми се стичат,устните ми едно име само изричат.В съзнанието ми се прокрадва лице на красиво и нежно момче.Докосвам снимката му с ръце и усещам болка в моето сърце.Отронва се сълза горчива и пада върху снимката му сива.Преди тя беше светла и тайна,изпълнена с любов омайна,а сега е сива и жестока,пропита с истина дълбока.Образът му в рамка аз поставам и всичко в мен забравям.Унасям се в спомени горчиви,припомням си очите му красиви,без думи те говорят,любов към друга някъде таят.На друга погледа очакват,а при срещата с моя горчиво те заплакват.Една частица в мен умира,а сърцето ми на части се разбива.Най-голямото парче носи образа на същото момче,за което аз горчиво плаках и напразно любовта му чаках!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me