uFeel.me
И кой?
Автор: voda,  10 септември 2012 г. в 00:28 ч.
прочити: 296
Над мене есента се спусна рано
и пръсна тъжните си цветове.
Слана попари още необрани
лозите ми - с незрели плодове.

И кой сега - светец или магьосник,
живота им ще върне с порив нов?
Ще бъде Осмото ти чудо, Господи.
Наречено най-простичко: \"Любов\"!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me