uFeel.me
И когато от прага си лунен те гледам...
Автор: Chobanov56,  17 декември 2011 г. в 14:13 ч.
прочити: 461

 

 

 

 

С някой миг на съня, на нощта,

ще пристъпя в пътека подлунна,

ще вървя, и вървя, и вървя -

не вървял по пътека, бездумна…

 

С невидян още лъч, цял в роса,

жажден - капки ще пия магия,

и довзел им, довзел си дъха,

пак по пътя си, тънък, ще свия…

 

Все към теб, все към теб ще вървя -

осми цвят, невидян по дъгата,

ще досбъдна сред друм към съня,

все към теб ще вървя, в необята…

 

Като месечко - среброизгрял,

ще те гледам и милвам, целувам,

и сред лунния праг - дъх запрял,

с тънък щрих в теб, докрай ще рисувам…

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me