uFeel.me
И кажи ми
Автор: nella_gold,  5 април 2011 г. в 07:10 ч.
прочити: 516
Нарисувай ми онази синева,
дето над главите ни струи –
с всичките й мънички слънца,
с всичките й полети свободни.

Нарисувай ми онази земна твърд –
дето под нозете ни трепери.
С всичките, уханните цветя,
с всичките най-мънички копнежи.

Нарисувай ми отново нашето море –
с пролетните ветрове игриви,
с пясъка по нашите нозе,
с буйните вълни пенливи.

Нарисувай ми отново
нашите мечти –
с веселите песни на щурци,
с слънчевите зайчета в очите.

И накарай времето да спре.
Толкова от него сме зависими.
Просто се огледай във очите ми
и кажи ми, излъжи, че ме обичаш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me