uFeel.me
И какво постигна?
Автор: mirel4eto_sexy,  2 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 296
Често се замислям защо остави ме като боклук,
защо използва ме, защо игра си с мен,
нима от друга си ранен?
Нима твоята любов рани те.... нима онази,
която в любов ти се обрече сега е надалече?
Аз подлъгах се от твоите лъжи, а само ме използва ти!
Аз опитах да те утеша да не страдаш за неината душа...
тя щастлива е със друг сега и реших да ти предложа любовта...
Ти не пожела да бъдеш с мен... нима си толкова ранен...
нима тя е по-добра от мен?
И какво постигна с това... само болка и тага за твоята душа!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me