uFeel.me
И ето, че до мен заставаш ти...
Автор: toni_bliznaci,  9 юни 2011 г. в 14:14 ч.
прочити: 277
Дойде момента за друга среща с теб
настъпи този дълго чакан ден,
в който аз ще съм до теб
и ти до мен.
Седя на гарата и чакам да пристигнеш ти,
да видя отново покоряващо зелените очи,
да потъна в тях
и да запърхат пеперудите игриво в коремчето ми пак.
Да видя как лицето ти сияе,
как погледът ти закачливо с мислите ми си играе,
ръцете да се търсят и преплитат,
а нетърпеливи, зажаднели устни
колко много липсвали са си
да си казват с целувка,
най-сладката милувка.
И ето, че до мен заставаш ти,
докосват се копнежно погледите ни.
Капка се търкулна по твоето лице... Заваля ли?
Или това е щастлива сълза,
че съм с теб тук и сега - в реалността,
а не единствено в съня.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me