uFeel.me
И дойде ти....
Автор: mihail mihalev,  13 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 739
И дойде ти,облечена в златисто бяло,
Лъч  в живота ми дари,светлина за мойте черни дни.
Света за мен , и моят  мироглед за живота промени.
И болката,страданието с помилване на твоята ръка за миг ги заличи. 
Вярата ми в любовта наново съживи, върна моите мечти . 
Не вярвах, и не подозирах аз , че моят свят  ще се промени,
когато случайно, и в късен час включи се към моят ник (по skype) Ти.
Не вярвах , че така ще промениш  часовете, дните мои , и мен дори
изваждайки на яве най-добрите ми черти.
И ден, след ден и час по час , неусетно и по-малко влюбвах се в тебе Аз.
Разкривах ти се Аз, разкриваше ми се и ти , дори още когато не знаехме как
 изглеждаме, дори .
От времето прекарано в приказки с тебе Аз, осъзнах че може би си ти това което,
чакам , и надявам се  и за теб да се окажа  тоз човек , който  чакала си  Век.
От теб зависи вече, Аз решен съм любовта си да ти дам, ще чакам с трепет твоят
отговор сега,и ще се моля да дойде тоз момент когато ще стоиш да мене ден и нощ,
и ще раздаваш непрестанно и до късно любовта. 
А аз ще се чувствам като Бог !!! 
Посветено на единствената за сега жена,която проникна в моята душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me