uFeel.me
И ако...
Автор: galya_galya,  19 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 346

И ако аз до теб реша се да застана

Подала ти сърцето ти в ръце

За да вървим с тебе двама

По пътя ни предопределен

И ако аз реша опора да ти бъда

Ще бъдеш ли опора ти за мен

За да вървим с тебе двама

По пътя ни предопределен

Ще бъдеш ли до мене във безкрая

От нашата любов ти окрилен

Да продължим напред – със тебе двама

По пътя ни – от нас определен

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me