uFeel.me
И В ЛЯТОТО ЦВЕТЯ СЕ РАЖДАТ
Автор: avin,  11 юли 2011 г. в 18:42 ч.
прочити: 203

Зноен летен пек,
в лехата се цветна феерия
разиграла тогава...
ново цвете разцъфтяло.
Влакът спрял на тази гара...

Оформено с окото на художник,
вдъхнало душа поетична,
коктейл от приятности и абсурди,
на предела между истерията и възторга,
младежките си блянове прегърнало,
най-красивата версия на любов мечтана,
от виртуалността,
пренесена в реалността.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me