uFeel.me
И ТОВА Е ЛЮБОВ
Автор: sonik_i,  22 април 2009 г. в 16:36 ч.
прочити: 305
Когато искаш нещо да ме питаш,
а аз замислено мълча -
вгледай се добре в очите ми,
ще ти отговоря без слова.
Не искай да мълвя "ОБИЧАМ ТЕ"!
Прегърни ме силно!
Чуй как буйно бие сърцето ми
и цяла от любов горя.
Когато ме целунеш и устата ми
отрони тих сподавен стон,
то знай че силно аз желая те
и правя ти дълбок поклон.
Не искам да изпадам в излияния,
думите излишни са сега.
Щом можеш ме разбра с мълчание
аз също ще те разбера!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me