uFeel.me
И ТЪЖЕН ДЪЖДЪТ ЗАВАЛЯ
Автор: aza_9,  17 октомври 2012 г. в 07:25 ч.
прочити: 308


Хиляда думи изрече пред мене,
а аз очаквах само една...
Но уви, ти не я каза навреме
и тъжен,  дъждът заваля.

Не те познах, ти ли си това?
Хиляда тона тъга ме връхлита
и вече те слушам едва.
Дълго таените чувства отлитат
като ехо от празни гнезда... 

aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me