uFeel.me
И РОДИ СЕ...
Автор: liviq-Zdravka,  21 август 2009 г. в 19:31 ч.
прочити: 379

Душата - полет на птица,

разтвори мощни криле

и сред облачните кълбета

към своя небесен връх полетя.

Между залеза и зората,

в светлина от сърдечен пожар,

позна своята малка звездица.

От небосклона отрони се чудо...

И роди се, Тя - Любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me