uFeel.me
Художникът
Автор: D.Pachev,  11 декември 2009 г. в 23:14 ч.
прочити: 1205

Стъпка по стъпка рисувам мечта,
любовна картина... започвам сега!
Ръката къдри вълна след вълна
и влива в платното омайна коса!   

С цветя от дъга венец ти поставям,
и мигли извити след туй ти добавям! 
Посипах в очите назрели надежди,
искрящи слънца под твоите вежди!

За устните жадни пораждащи песен,
поисках цвета... от късната есен!
Завърших чертите на твоето тяло,
и зима пристигна-обагри те в бяло!  

Пейзажа оформих с море и дръвчета,
а пролет по тях разлисти цветчета!
Донесе ми пясък безгрижното лято,
и плажната ивица блести като злато!
  
Това е картина на мойта мечта,
прегръщам съня и пада нощта!
А сутрин когато отварям очи,
единствено искам до мен да си Ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me