uFeel.me
Хубава съм...
Автор: мариники,  2 септември 2008 г. в 08:54 ч.
прочити: 371

Море съм
в очите ти безбрежно...
прииждам кротка,
нежно целувам,
в тебе утихвам...
хубава съм...

болка съм... твоя и моя,
там, във сърцето
и радост...
сълзите твои изпивам,
щедро обичам...
хубава съм...

душата ти... моя е
в небе от нежност повита
и изгрев си, и залез
в мене проникнал,
обичаш ме...
и съм толкова... хубава...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me