uFeel.me
Храмът душа
Автор: rynsuid,  30 декември 2009 г. в 21:27 ч.
прочити: 512
Храм издигнах ти в душата
и свещичка паля всеки ден,
с поглед вперен в небесата
аз моля се във храм благословен.

Ти знаеш любовта е свята
и в душата храмът е свещен,
за туй аз идвам ти в душата
и паля свещи всеки ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me