uFeel.me
Хороскоп
Автор: sui4i_bel,  6 април 2012 г. в 19:25 ч.
прочити: 221

Не разбра ли вече, че съм като Луната –


никога не съм една и съща,


променям се всеки ден…


И избирам сама колко да видиш от мен…


Не усети ли, че съм като морето –


на приливи и отливи…


И когато си мислиш, че си ме уловил,


мога от дланта ти като прашинка да отлетя…


И да се изгубя – в безкрая безумно син…


Че дори и да си до мен, не усети ли


… аз мога да бъда много далеч…


и думите, и делата ти да нямат сили да ме наранят…


Не осъзна ли, че аз съм черупчесто животно –


домът ми винаги лежи на раменете ми…


И когато се уморя от света – от лъжите, от суетата му,


мога да се скрия у дома –


(непристъпен като крепост и твърд като скала…)


Мога – да се нося по течението


и да вървя назад, когато всички напред са устремени…


И после – по моя начин, не по техния,


да стигна до целта си…


Не разбра ли, че съм като водата –


не викам, не свивам ръце в юмруци…


Спокойна съм…


но упорито следвам своя ритъм…


(а когато ме видиш ядосана и буреносна –


стой далеч от мен… и не ме докосвай…)


Не разбра ли, че съм като звездите – близка и далечна…


И понякога само на съм можеш да ме срещнеш…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me