uFeel.me
Хищникът - на Марго
Автор: yana_kostova,  6 януари 2011 г. в 00:04 ч.
прочити: 405

Пресичам хиляди мъжки души,

но те са толкова тесни за мене,

макар да знам, че са много добри,

те искат дивото в мен да отнемат.

И се редуват - със думи, с дела

да ми накъсат мечтите, крилете

и да порасна, да стана жена,

да бъда в стаята тяхното цвете...

Пресичам толкова мъжки души,

 но не докосвам, а само минавам

след мене - спомен и бледи следи,

а в мен - дори и това не остава.

Но аз съм друга,  и бягам от тях,

летя и търся посоката сляпа

към онзи сладък и пагубен грях,

от който пак се завърта земята.

Той не пресича мойта душа,

а само тайно във нея наднича,

пали цигара, а после искра...

знае във него какво ме привлича.

Следва ме, да! Но след мен не търчи,

а във съня ми нахлува неканен

и разсъблича ме само с очи.

Хищникът - мъж, горещ и фатален...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me