uFeel.me
Хиляди неща
Автор: mitu,  14 януари 2009 г. в 22:19 ч.
прочити: 273

Искам да ти кажа,

че те обичам,

но не мога!

Искам да ти призная

колко много те желая,

но не мога!

Искам да ти докажа

колко държа на теб.

Да ти покажа, че за мен

Значиш много - дори всичко!

Искам да ти кажа,

че ми е тъжно когато

не си до мен.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me