uFeel.me
Хич не ми пука
Автор: galabica,  2 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 466
Дали утре ще сме двама
опитвам се да гадая.
Категоричен отговор няма,
но май ми е все тая.

Дали на разходка ще идем
или в топла хотелска стая?
Може би ще се видим,
но май ми е все тая.

Към моите силни чувства
все така си нехаен.
Не искам да го допусна,
но май ми е все тая.

Страстните ми желания
защо отхвърляш не зная.
А имаше обещания...
Но май ми е все тая.

Животът ми разпиля се
като прашинки в безкрая.
Съдбата с мен подигра се,
но май ми е все тая.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me