uFeel.me
Have You Ever Seen The Rain?
Автор: CAMCOH,  2 март 2010 г. в 21:14 ч.
прочити: 599
Виждала ли си да вали дъжда
и как се губи сред полята и градините;
как капките танцуват и не спят,
прегръщат се с листата и комините;

как всеки път, когато дъжд вали,
светът остава мокър и учуден;
дъждът отмива и най-твърдите скали -
извайва форми елегантно-непринуден.

Ако можех като дъжд за теб да заваля,
веднага щях от облака да скоча;
по кожата ти нямаше да стана на вода,
а щях да се превърна само в... обич.


27.02.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me