uFeel.me
Хармония
Автор: tanq_mezeva,  28 декември 2009 г. в 12:27 ч.
прочити: 614
Студено е. Вали. А в мен е топло.
Сегашните ми чувства не болят.
Разливат се по вените ми кротко.
Мечтани думи за любов шептят.

Музика са. Пеят... нежни трели,
изпълват ми сърцето с красота.
Докосват го ефирно, мисъл спрели,
политат към безбрежна синева.  

Хармония са. Реят се в безкрая.
Сливат се без болка със дъжда.
И в душата с обич те извайват 
красива, цветна, сбъдната дъга.

Подарък е. Единствен. Неподправен.
За теб от мен и...  моята любов.
Тя нека да е извор уникален,
награда, дар красив и...  благослов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me