uFeel.me
Харесвам те
Автор: freedom_666,  6 ноември 2008 г. в 19:13 ч.
прочити: 430
Харесвам очите ти, защото са като звезди в тъмното небе.
Харесвам косите ти, защото са като вълните докосващи брега.
Харесвам ръцете ти, когато ме погалиш така, както вятъра гали пясъка в сухата пустиня.
Харесвам душата ти, защото е чиста като спускащ водопад.
Обичам сърцето ти, защото е толкова голямо, колкото са големи мечтите ми.
А моята мечта това си ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me