uFeel.me
ХЛАДНА ЦЕЛУВКА
Автор: Ивайло Яков,  11 април 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 481
ХЛАДНА ЦЕЛУВКА

Ще чакам таз целувка хладна,
положил вярата в сърце.
И нека падне мрак по пладне-
протегнал лепкави ръце.

И нека прокънтят камбани-
раздиращ тътен в самота,
ще пропъдят гълъби събрани
и с тях ще литне утринта.

Ще чакам таз целувка хладна,
не ме е страх от черната слана,
щом душата ми без свян открадне,
с аромат на лято - една жена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me