uFeel.me
ХАЙДЕ, ОПИТАЙ!
Автор: gOra,  10 юли 2011 г. в 12:07 ч.
прочити: 243
Ако можеш да спреш морето
да не се плиска по бреговете...
Ако можеш да отвържеш на дъгата-
от бреговете- краищата й двата...
Ако можеш птица да задържиш
разперила крила да не полети...
Ако можеш вятъра в стая да запреш
върнал го от безгрижния му летеж...
Ако можеш Слънцето да приспиш като му пееш,
та сутринта да забрави, да не изгрее...
Ако можеш всички звезди да сбереш в кош,
за да не греят през цялата нощ...
Ако можеш след есента пролет да запалиш,
ако ти позволи самодива насън да я погалиш...
...Тогава ще спреш любовта у мене
и ще престане да пее за нея
мойта  Вселена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me