uFeel.me
HAPPY END!
Автор: fenix,  20 юли 2011 г. в 19:15 ч.
прочити: 368
Превзе деня ми, мислите, съня ми,
изпълни ме с надежда за живот...
Промъкна се с усмивка във света ми,
направи го красив... и някак нов!

Не искаше... а даваше по много...
сърцето си разтвори... сякаш длан!
Не ме осъди, както някой - строго,
прие ме просто в своя светъл храм!

С душата ти - красива волна птица,
летях във чудни... тайни светове
и сякаш бях... на любовта кралица,
със гордост покорявах върхове!

Накара ме... отново да мечтая...
прегърна ме във точният момент...
Какво се случва... още аз не зная,
но искам да завърши с \" HAPPY END\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me